Hej alle.

Sommerferietiden er over os, mange er på ferie, dette skal dog ikke forhindre afviklingen af vores klubaftener.
Nu på mandag den 10 juli ser vi til bierne og Vagn indsætter nye parrede dronninger, mød op og se hvordan det gøres.
Mandag den 17 juli er det tid til næste slyngning, mød gerne talstærkt op, der kan godt være meget honning.
Vi har haft flere arrangementer på det seneste.
Grillaftenen som ikke blev med bøffer og pølse, men glaceret skinke og kamsteg, var et stort tilløbsstykke, der deltog ikke mindre end 70 personer, at dømme efter snakken omkring bordene, var det en meget vellykket aften, en stor tak til alle som mødte op.
Landsskuet er et overstået kapitel, tak til alle som hjalp til, der var mange besøgende på standen, bolsje og honningsalget gik strygende, så vi kan vist godt være tilfredse.
Bigårdsbesøget i mandags hos biavler Jørn Pedersen i Øster Bording forløb i tørvejr og med et deltagerantal på 22, tak for fremmødet.
Vi startede i butikken, herefter gik turen ud til en af hans mange bigårde, vi sluttede af i Funder hvor Jørn har til huse, Jørns hustrue serverede øl/vand jordebær med fløde  og kaffe/kage en stor tak til dem begge for et fint og hyggeligt arrangement, jeg er sikker på, at alle fik noget med hjem fra denne aften.
Hvis I skal i kontakt med bestyrelsen de kommende 14 dage, så prøv jer frem, der skal nok være en som ikke er ude på rejse.
Go` sommer.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Kategorier: Nyheder